Comenzi pizza online

Pizza Di Napoli Craiova pentru acasa – comenzi online

Am facut special pentru dumneavoastra sistemul online de comenzi pizza. Pentru cei care nu vor sau nu le place sa vorbeasca la telefon sau pentru cazurile cand telefoanele noastre suna ocupat. In aceste cazuri sistemul de comenzi online are rolul de a prelua toate comenzile reducand timpul dumneavoastra de asteptare. Clientii care folosesc frecvent sistemul online de comanda pizza pentru acasa beneficiaza de prioritate atunci cand comenzile sunt foarte numeroase, in plus aveti si o reducere de 5% !!! Folosind codul: 627654

Pizza pentru acasa – alege pizza care iti place

PIZZA DI NAPOLI iti ofera o variata lista de pizza, paste si salata pentru acasa. Consultati rubrica Meniu si gasiti o lista completa cu modelele de pizza, paste si salata care pot fi comandate acasa. De fiecare data cand comandati o pizza pentru acasa aveti in vedere ca puteti adauga toping-ul sau topingurile preferate, puteti adauga tiramisu sau bauturi racoritoare. Ploua sau nu ai timp sa ajungi la restaurant sau la terasa ? PIZZA DI NAPOLI Craiova iti livreaza pizza pentru acasa.

Toping-uri si racoritoare variate

Sistemul de comenzi online este conceput pentru ca dumneavoastra sa efectuati comanda cat mai simplu si cat mai repede. Pe langa reteta de pizza va puteti selecta si extra toping-urile preferate. Dupa aceasta selectie va puteti alege si bautura racoritoare preferata si un desert.Pentru a efectua o comanda pizza pentru acasa sau la domiciliu exista doua posibilitati. Puteti efectua o comanda pizza la telefon, unde veti comunica unui agent PIZZA DI NAPOLI comanda dumneavoastra si adresa de expediere. Nu trebuie sa aveti un cont de user inregistrat si puteti plasa o comanda pizza ori de cate ori doriti.O comanda pizza prin noul sistemul de comenzi pizza online, este tratata cu o prioritate ridicata.

Program: Luni – Duminica: 10:00-00:00

PIZZA DELIVERY SI CATERING MANCARURI ITALIENESTI

COMANDA LA TELEFOANELE:

0762. 944. 555        0724. 994. 666

0251. 563. 777       0754. 858. 808

 

1 thought on “Comenzi pizza online

Comments are closed.

Call Now ButtonComanda acum!