Contact Pizza Craiova Di Napoli

Comenzi Pizza Craiova la domiciliu:

0754.858.808 0762.944.555

0724.994.666 0251.563.777

Program preluare comenzi Zilnic: 10:00 – 00:00. 

Pentru Sugestii si Reclamatii: pizzadinapoli_craiova@yahoo.com sau nr telefon: 0765526846 .

Adresa: Rovine, Strada Păstorului nr.6 (giratoriul Bd-ul Nicolae Iorga)


View Larger Map

Pizza Craiova Di Napoli pentru acasa – comenzi pizza online

NOU! Avem pentru dumneavoastra un sistemul online unic in Craiova de comenzi pizza pentru acasa. Atunci cand telefoanele noastre suna ocupat, sistemul de comenzi online va preia comanda fara intarziere si un agent va procesa imediat comanda efectuata. Clientii care folosesc frecvent sistemul online de comanda pizza pentru acasa beneficiaza de prioritate atunci cand comenzile sunt foarte numeroase, in plus aveti si o reducere de 5% !

Pizza pentru acasa – alege pizza care iti place

PIZZA CRAIOVA DI NAPOLI iti ofera o variata lista de pizza, paste si salate pentru acasa. Consultati rubrica Meniu si gasiti o lista completa cu modelele de pizza, paste si desert sau bauturi care pot fi comandate acasa. De fiecare data cand comandati o pizza pentru acasa aveti in vedere ca puteti adauga toping-ul sau topingurile preferate, puteti adauga deserturi sau bauturi racoritoare. Ploua sau nu ai timp sa ajungi la restaurant sau la terasa? PIZZA DI NAPOLI Craiova iti livreaza pizza pentru acasa.

Toping-uri si racoritoare variate

Pe langa reteta de pizza va puteti selecta si extra toping-urile preferate. Dupa aceasta selectie va puteti alege si bautura racoritoare preferata si un desert.Pentru a efectua o comanda pizza pentru acasa sau la domiciliu exista doua posibilitati. Puteti efectua o comanda pizza la telefon, unde veti comunica unui agent PIZZA DI NAPOLI comanda dumneavoastra si adresa de expediere. Nu trebuie sa aveti un cont de user inregistrat, va puteti inregistra cu contul dumneavoastra Facebook si din acel moment puteti plasa o comanda pizza ori de cate ori doriti.  Pregatita dupa retete traditionale italienesti, PIZZA DI NAPOLI este gata sa satisfaca gustul celor mai pretentiosi clienti ai nostri. In primul rand pretuim calitatea, oferim clientilor nostri garantia celor mai proaspete si savuroase produse la cele mai mici preturi din Craiova!

PIZZA CRAIOVADI NAPOLI este solutia mereu la indemana atunci cand esti la birou sau acasa si nu ai nici un chef sa gatesti, sau ai musafiri, un party sau pur si simplu iti place pizza, aici ai de unde alege pizza, paste, desert, bauturi, si pentru petreceri, Pizza Party (la metru). Livrarea la domiciliu este gratuita si se face in cel mai scurt timp posibil iar plata se poate face si cu BONURI DE MASA.

Livrare Pizza Di Napoli Craiova

Intotdeauna cand doriti o pizza la domiciliu exista PIZZA DI NAPOLI

Datorita masinilor din dotare, agentii nostri pot efectua o livrare in cel mai rapid timp cu putinta. Livrarea de pizza la domiciliu pentru Craiova se realizeaza de cele mai multe ori in 45 min dar acest timp depinde de numarul comenzilor preluate simultan, de intervalul zilei cand se efectueaza comanda de pizza la domiciliu. Daca va place pizza, atunci trebuie sa stiti ca pizza aceea delicioasa cum este in Italia, pe care o asteptati de fiecare data se realizeaza dupa retete si in conditii speciale, cum o sa le gasiti la PIZZA CRAIOVA DI NAPOLI. Cu cele mai moderne cuptoare, se coace aluatul impreuna cu ingredientele pentru fiecare pizza in parte, lucrurile tin de traditie dar si de practica, conditiile de temperatura si de ambient sunt extreme de importante in procesul de fabricatie.

Harta-livrari-pizza1

Pizza Di Napoli din Craiova isi propune sa va aduca o pizza autentica la fel ca in Napoli, Italia chiar aici in Craiova! Pentru comenzi sunati la numerele de pe site, ne puteti gasi la adresa: Rovine, Strada Pastorului nr.6 (giratoriul Bulevardul Nicolae Iorga)
Comanda acum!