Termeni si conditii | Pizza Craiova
Coș comanda online
Comanda Pizza Online!
Comanda Pizza Online Craiova
Instagram

Termeni si conditii

Cititi cu atentie acest Regulament  din 01.03.2013
Acceptul dumneavoastra: Folosirea site-ului www.pizzadinapoli.ro de catre utilizator (client) implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Date cu caracter personal
Prin completarea datelor personale in formularele de pe site, utilizatorii sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament si isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de www.pizzadinapoli.ro in conformitate cu legile in vigoare.

Utilizarea continutului
Site-ul www.pizzadinapoli.ro si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate textele si imaginile sunt in propietatea si sub dreptul de autor (copyright) al www.pizzadinapoli.ro sau al partenerilor. Este strict interzisa utilizarea oricarui text sau imagine, fara permisiunea in scris a proprietarului lor.

Limitarea raspunderii
Informatiile de pe www.pizzadinapoli.ro pot fi diferite (continut si/sau prezentare) de cele reale. Limitarile de mai sus se vor aplica indiferent daca partile mentionate au fost sau nu avertizate sau ar fi fost constiente de posibilitatea aparitiei daunelor de orice natura.

Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse poate varia.Toate marcile comerzializate in magazinul nostru virtual au fost utilizate exclusiv in scop descriptiv. Imaginile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ.

Dispozitii finale
Site-ul www.pizzadinapoli.ro isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document, fara notificare prealabila.

Comanda acum!
nr
Oferte Speciale Di Napoli
nr
Pizza Craiova
Pizza Craiova