MENU
0762 944 555 pizzadinapoli_craiova@yahoo.com

De ce noi?

De ce noi?

De ce Pizza Craiova Di Napoli? De ce mereu la fel de bună?

In Craiova sunt peste 50 de pizzerii si lunar se deschid inca 1-2…la fel de repede, multe se si inchid. Ai de unde alege, sunt foarte multe pizzerii, de ce ne-ai ales pe noi? In primul rand pentru ca ne respectam foarte mult clientul, folosim doar cele mai bune ingrediente, foarte proaspete si importate din Italia sau Germania! Avem cele mai bune oferte pentru voi: la doua pizza primiti 2 doze de suc sau bere, la 3 pizza aveti inca o pizza gratis sau la 2 pizza primiti inca una gratis! La pizza party Napoli primiti o sticla de 2l suc: cola, fanta sau sprite. Suntem singura pizzerie cu sistem online de comenzi si reducere speciala pentru clientii nostrii online.

Asteptam pareri si critici de la dumneavoastra la adresa de mail: pizzadinapoli_craiova@yahoo.com. Asta pentru ca noi sa putem sa fim cei mai buni, voi sa fiti multumuti de serviciile noastre si mai ales pentru ca pizza sa ramana „Mereu la fel de bună!” cea mai buna pizza Craiova!

Descarca wallpaper Pizza di Napoli

RucolaRucola, un ingredient surpriză

Rucola (Eruca Sativa) este o plantă foarte cunoscută, din familia Brassicaceae (familia verzei). Creste în bazinul Mediteranei si lungimea sa variaza între 20 si 100 cm. Denumirea de rucola a intrat în limba româna din italiana, desi în limba româna exista termenul de voinicica pentru aceasta planta. Din rucola se folosesc frunzele (bogate în vitamina C si în potasiu), florile si semintele (la mustaruri aromate). Cu un gust puternic, amarui, cu nuante de nuca, rucola se potriveste foarte bine crudă în salate, dar si în mâncaruri gatite. În Italia, rucola este folosita inclusiv pentru pizza, iar în Napoli exista rucolino, un digestiv preparat pe baza de rucola.

 

 

 

emmentaler

Emmentaler

Emmentaler, de asemenea numit brânza elvetiana. Mandria Elvetiei e facută printr-un proces care are originea în valea râului Emme (Emmental), în cantonul Berna.Procesul de esenta este urmata în cele mai multe tari, în special lapte de Norvegia, în cazul în care soiul Jarlsberg este remarcabil, iar în Statele Unite, în cazul în care brânza este, în general, numit „Swiss”.

 

 

 

 

mozzarellaMozzarella

O brânza usoara, alba, proaspat facuta printr-un proces special, scufundata în zer fierbinte, apoi întinsa si framântata pana  la consistenta dorita. La un moment dat, mozzarella a fost facuta numai din lapte de bivolita. Acum, aceasta se face de obicei cu lapte de vaca. Exista doua forme normala, si proaspata. Mozzarella normala este disponibila cu un nivel scazut de grasimi si fara grasimi si are o consistenta semi-moale, elastica si textura este mai uscata decat mozzarella proaspata. Mozzarella proaspata este facuta din lapte integral si are o textura mai moale si aroma dulce, delicata si este de obicei ambalata în apa sau zer. Mozzarella de bivolita, este cel mai de pret sortiment de mozzarella proaspata, si este o combinatie de lapte de bivolita, apa si lapte de vaca.

 

 

GorgonzolaGorgonzola

Gorgonzola este una dintre cele mai vechi brânzeturi cu mucegai din lume.Brânza este produsa în principal în regiunile nordice italiene Piemont si Lombardia, Gorgonzola. Laptele de vaca este utilizat la pregatire. În general, este nevoie de trei-patru luni pentru a atinge maturitatea deplina. Aceasta brânza are textura sfărâmicioasă si moale, cu aroma de alune. Acesta poate avea un gust fin, în functie de vârsta sa. Gorgonzola dulce si Gorgonzola Picanta (de asemenea, numit Gorgonzola Naturale, Gorgonzola Montagna, sau Muntele Gorgonzola) sunt doua variante ale sale.

 

 

parmigiano-reggianoParmezan

Parmigiano Reggiano este facut din lapte de vaca crud. Laptele muls dimineata este amestecat cu lapte degresat în mod natural (este lasat în rezervoare mari putin adânci pentru a permite cremei sa se separe) muls din seara precedenta, rezultând un amestec degresat partial. Laptele este pompat în cuve din cupru, captusite(cupru se incalzeste si se raceste mai repede). Se adauga zer Starter, iar temperatura creste la 33-35 ° C (91-95 ° F). Se adauga cheag de vitel, iar amestecul este lasat sa se coaguleze pentru 10-12 minute ca apoi sa fie rupt mecanic în bucati mici (în jur de dimensiunea unui bob de orez).Temperatura este apoi ridicata la 55 ° C (131 ° F), cu un control atent. Se lasa sa se stabileasca pentru 45-60 de minute. Casul compactat este colectat într-o bucata de muselina înainte de a fi divizat în doua si plasat în matrite. Zerul ramas a fost folosit in mod traditional pentru a hrani porcii de la care a fost produs „Prosciutto di Parma” (tradus sunca de Parma). Hambarele pentru aceste animale au fost, de obicei, la doar câtiva metri distanta de camerele de productie de brânzeturi.

 

prosciuttoProsciutto Crudo

Prosciuto Crudo este sunca italiana sau sunca de Parma. Aceasta este sunca uscata care este de obicei taiata in felii subtiri si este servita nefiarta. Aceasta sunca se distinge de sunca fiarta care se numeste Prosciutto cotto. Frecvent asociata cu Friuli si Emilia, zonele cele mai renumite si costisitoare, sunca provine din centrul si nordul italiei cum ar fi Parma, San Daniele, Friuli-Venezia Giulia.

 

 

 

 

ungherese

 

Ungherese Salami

Salamurile Ungherese sunt produse in conformitate cu reteta italiana originala si reprezinta o combinatie de traditie italiana si tehnologie moderna.Amestecuri de condimente special preparate, produse de cei mai renumiti producatori din lume, sunt utilizate la prepararea acestor delicatese. Fermentarea salamului dureaza pâna la 70 de zile si se desfasoara în conditii strict controlate de temperatura si umiditate. Este interzis fumatul în timpul procesului de fermentatie.